Sugeng rawuh ing BEA

Pompa Peristaltik

  • BT100J-1A

    BT100J-1A

    Parameter teknis ● Kacepetan: 0,1 nganti 100 rpm, bisa dibatalake ● Presisi kacepetan: 0,1 rpm ● Kontrol kecepatan: Keypad membran cw (lampu hijau) / ccw (lampu biru) kontrol ● Tampilan: LED 3 digit nampilake rpm saiki ● Kontrol eksternal: Mulai / mandeg, kontrol cw / ccw lan kontrol kacepetan 0-5 V / 10 V, 4-20 mA lan 0-10KHz ● Antarmuka komunikasi: RS485 ● Pasokan listrik: AC 90V-260 V 50/60 Hz ● Konsumsi daya: ≤30 W ● Kondisi operasi: Suhu 0 nganti 40 ℃, Kelembapan relatif <80% ● Bobot drive: 2 ....
  • CT100-1A

    CT100-1A

    Pambuka rinci Rentang aliran referensi: 0,0002-900ml / menit katrangan produk Desain casing logam, tombol lan tampilan dirancang kanthi ergonomis maju lan ing sudut 30 ° nganti horisontal. Tahan asam lan alkali, tahan korosi. Ing basa Inggris lan Cina, kecepatane mundhak dadi 200 rpm lan layar tutul bisa dikontrol. Iki bisa nyadari dispensing sing gampang, kuantitatif wektu, kemasan terus-terusan, tes aliran lan fungsi liyane. Fitur Touch screen opera ...
  • GZ100-3A

    GZ100-3A

    Fitur Produk mesin otomatis GZ100-3A minangka sistem pengisian pompa peristaltik & kontrol kanthi fungsi kontrol cerdas sing dikembangake kanthi independen dening perusahaan kami. Sistem ngisi kasusun saka 4 set unit drive dhasar, sing bisa ditambah nganti 32 saluran; Seri YZ lan kepala pompa DMD15 bisa diinstal kanggo nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo para pelanggan. Kontroler nggunakake layar sentuh industri 7-inci kanggo nampilake konten operasi kanthi jelas kanggo pelanggan. Feat ...
  • GZ100-1A

    GZ100-1A

    Parameter teknis Rentang volume ngisi: 1ml — 100ml Rentang wektu ngisi: 0,5—30s Kecepatan motor: 1-600rpm Jarak kacepetan: Ngitung kanthi otomatis miturut volume lan wektu ngisi. Sudut Sedhot Bali: 0—360 ° Kalibrasi: lebokake volume nyata menyang pompa, bisa nggawe kalibrasi kanthi otomatis. Nyetel jumlah solusi kanthi online: Pangguna bisa nyetel jumlah solusi lan persentase online Kontrol wiwitan / mandeg: input kontak (mungkasi — isi nalika kurang botol) Fungsi Memori: Re ...
  • GZ30-1A

    GZ30-1A

    Parameter Teknis Jangkauan volume ngisi: 0,1ml — 30ml Jangkep wektu ngisi: 0,5—30s Jarak kacepetan: Ngitung kanthi otomatis miturut volume lan wektu ngisi. Sudut Sedhot Pungkasan: 0—1000 ° Rentang kecepetan Cuci Tubing: Cuci lan pra-isi tubing, 15—350 rpm (13 #, 14 #, 19 #, 16 #) Kalibrasi: lebokake volume asline menyang pompa, bisa nggawe kalibrasi kanthi otomatis. Setel jumlah solusi kanthi online: Pangguna bisa nyetel jumlah solusi lan persentase online Jumlah ...
  • BT100l-1A

    BT100l-1A

    Tingkat aliran maks: 380ml / menit katrangan produk Torsi output drive gedhe, lan bisa nyebabake macem-macem kepala pompa multi-saluran kayata seri YZ lan seri DG, sing bisa nyedhiyakake kisaran aliran 0,02-380ml. Informasi tampilan kristal cair layar gedhe 128 × 64 dot bisa nampilake tingkat aliran pompa lan kacepetan kanthi fungsi kalibrasi aliran. duwe fungsi start / stop, maju / mbalikke, kacepetan lengkap lan fungsi kontrol operasi liyane. Operasi rampung kanthi tombol membran ...
  • FB600-1A

    FB600-1A

    Deskripsi produk Drive-motor asinkron tiga-bukti eksplisit kanggo perlengkapan lemah tambang batu bara (non-mining) ngemot debu metana utawa batubara, utawa campuran bahan peledak sing ngemot gas Kelas II B-kelas T1-T4 sing bisa dibakar utawa uap lan udara sing digunakake ing papan kasebut peralatan Kothak persimpangan ana ing sisih ndhuwur motor lan bisa diarahake kanthi 4 arah. Cocog kanggo kabel karet lan kabel pipa baja. Kothak persimpangan bisa ndhukung 3-6 blok terminal, lan ...
  • WT600F-2A

    WT600F-2A

    Tingkat aliran maks: 6000ml / min Paremeter teknis ● Kacepetan: 10-600 rpm, bisa dibatalake ● Presisi kacepetan: 1 rpm ● Kontrol kacepetan: saklar beralih lan saklar enkode rotary, tampil kontrol eksternal lan kontrol komunikasi Tampilan: LCD ● Volume pengiriman: 0,1 mL nganti 99,9 L ● Fungsi kalibrasi: Tingkat aliran lan volume dispensing bisa dikalibrasi kanggo nambah akurasi ● Nomer salinan: 1 nganti 9999, 0 tegese siklus tanpa wates ● Wektu ngaso: 0,1 s nganti 99 menit ● Kontrol eksternal: cont / start ...
  • BT100F-1A

    BT100F-1A

    Tingkat aliran maks: 380ml / menit Parameter teknis: Kecepatan 0.1-100 rpm, presisi Kecepatan sing bisa dibalik: 0,1 rpm Volume pengiriman: 0,01mL nganti 9,99L Nomer salinan: 1 nganti 9999, 0 tegese siklus tanpa wates. Ngaso wektu: 0,1 detik nganti 99,9 min Kontrol kacepetan: keypad membran lan saklar enkode rotary Kontrol eksternal: 0 - 5V, 0 - 10V, 4 - 20 mA, 0 - 10KHz kontrol komunikasi opsional: Sinyal Output RS485: miwiti / mungkasi, output arah lan kacepetan, mode output gerbang OC Kondisi operasi ...
  • WT600F-1A

    WT600F-1A

    Kecepatan parameter teknis: 10-600 rpm, presisi Kecepatan sing bisa dibalik: 1 rpm Kontrol kecepatan: keypad membran Tampilan: LCD nampilake tingkat aliran, kacepetan utawa mode dispensing Nomer salinan: 1 nganti 9999, 0 tegese siklus Ora ana volume Dispensing: 0.1mL nganti 99.9L Ngaso wektu: 0,1 nganti 99,9min Sedhot Bali: revolusi 0 nganti 9.9, presisi yaiku 0,1 revolusi Kontrol eksternal: 0 - 5V, 0 - 10V, 4 - 20 mA, 0 - 10KHz Komunikasi opsional: Sinyal Output RS485: miwiti / mandheg, arah output lan ...
  • BT300F-1A

    BT300F-1A

    tingkat aliran maks: 1140ml / min Parameter teknis ● Kacepetan: 1-300 rpm, presisi Kecepatan sing bisa dibalik: 1 rpm ● Kontrol kecepatan: keypad membran lan saklar enkode rotary ● Tampilan: LCD nampilake tingkat aliran, kacepetan utawa mode dispensing ● Nomer salinan: 1 nganti 999, 0 tegese siklus tanpa wates ● Volume pengiriman: 0,1 mL nganti 99,9 L ● Ngaso wektu: 1 nganti 999 detik ● Sudut sedhot bali: 0 nganti 360 °, 18 ° ● Kontrol eksternal: 0 - 5V, 0 - 10V, 4 - 20 mA, 0 - 10KHz opsional ● Communicati ...
  • BT100J-2A

    BT100J-2A

    Parameter Teknis ♢ Kacepetan: 0,1 nganti 100 rpm, bisa dibatalake precision Kecepatan presisi: 0,1 rpm ♢ Kontrol kecepatan: Kontrol keypad cw (lampu hijau) / ccw (lampu biru) kontrol ♢ Tampilan: LED 3-digit nampilake rpm saiki ♢ Kontrol eksternal: Mulai / mandheg, kontrol cw / ccw lan kontrol kacepetan 0-5 V / 10 V, 4-20 mA lan 0-10KHz interface Antarmuka komunikasi: RS485 supply Pasokan listrik: AC 220V 50/60 Hz consumption Konsumsi daya: ≤30 W ♢ Operasi kahanan: Suhu 0 nganti 40 ℃, Kelembapan relatif <80% weight Bobot drive: 2,5 kg ...