Pompa Peristaltik Dasar

  • BT100J-1A

    BT100J-1A

    Parameter teknis ● Kacepetan: 0,1 nganti 100 rpm, bisa dibatalake ● Presisi kacepetan: 0,1 rpm ● Kontrol kecepatan: Keypad membran cw (lampu hijau) / ccw (lampu biru) kontrol ● Tampilan: LED 3 digit nampilake rpm saiki ● Kontrol eksternal: Mulai / mandeg, kontrol cw / ccw lan kontrol kacepetan 0-5 V / 10 V, 4-20 mA lan 0-10KHz ● Antarmuka komunikasi: RS485 ● Pasokan listrik: AC 90V-260 V 50/60 Hz ● Konsumsi daya: ≤30 W ● Kondisi operasi: Suhu 0 nganti 40 ℃, Kelembapan relatif <80% ● Bobot drive: 2 ....
  • BT100J-2A

    BT100J-2A

    Parameter Teknis ♢ Kacepetan: 0,1 nganti 100 rpm, bisa dibatalake precision Kecepatan presisi: 0,1 rpm ♢ Kontrol kecepatan: Kontrol keypad cw (lampu hijau) / ccw (lampu biru) kontrol ♢ Tampilan: LED 3-digit nampilake rpm saiki ♢ Kontrol eksternal: Mulai / mandheg, kontrol cw / ccw lan kontrol kacepetan 0-5 V / 10 V, 4-20 mA lan 0-10KHz interface Antarmuka komunikasi: RS485 supply Pasokan listrik: AC 220V 50/60 Hz consumption Konsumsi daya: ≤30 W ♢ Operasi kahanan: Suhu 0 nganti 40 ℃, Kelembapan relatif <80% weight Bobot drive: 2,5 kg ...
  • BT300J-1A

    BT300J-1A

    Parameter teknis ● Kacepetan: 1 nganti 300 rpm, bisa dibalik ● Resolusi kacepetan: 1 rpm ● Arah mbukak: cw / ccw ● Tampilan: LED 3-digit nampilake kacepetan saiki ● Antarmuka analog: Mulai / mandheg lan kontrol cw / ccw, 0 nganti 5V , 0 nganti 10V, 4 nganti 20 mA lan 0 nganti 10 KHz kontrol kacepetan ● Antarmuka komunikasi: RS485 ● Pasokan listrik: AC 90 - 260V 50/60 Hz ● Konsumsi daya: <50W ● Kondisi operasi: Suhu 0 nganti 40 ity Kelembapan relatif <80% ● Bobot drive: 3,5 kg ● Ukuran (L × W × H) ...
  • BQ100J-1A

    BQ100J-1A

    Rincian Rentang tingkat aliran: 0,0003-150mL / min Kepala pompa opsional: seri TH10, driver motor stepper seri JZ15, subdivisi 128 kali, presisi tinggi, geter rendah, sepi banget. Stand standar trep kanggo digunakake ing desktop. Braket uga bisa dicopot lan digunakake ing piranti kasebut. Fitur Fungsi kacepetan lengkap: isi, kosong, Memori mati-mudhun: status panyimpenan Dirancang khusus kanggo OEM: ukuran cilik, bobot entheng, bisa digunakake minangka metode Instalasi sing disetel: instalasi semat, krenjang ing ...