Sugeng rawuh ing BEA

Aksesoris

  • Tube Joint

    Tube Joint

    Bahan-bahan polipropilena gabungan tabung umum (PP): resistensi kimia sing apik, kisaran suhu sing ditrapake -17 ℃ ~ 135 ℃, lan bisa diinfeksi etilena oksida utawa autoklaf. Bentuk sendi selang umum Bentuk "Y" lurus, jinis peredam kanggo gabungan tabung kanthi pipa sing cocog Diameter Batin Lurus Pipa cocok (inci) (mm) 1/16 4.8 15 # 25 # 1/4 ″ 6.4 17 # 24 # 3/8 ...
  • Foot Switch

    Ngalih Kaki

    Footswitch JK-1A, JK-2K, JK-3A, JK-4A Seri saklar sikil dipérang dadi mode kontrol level lan mode kontrol pulsa. Bisa dikontrol nganggo pedal utawa ngidhak kanggo ngontrol sirkuit, tinimbang ngoperasikake pompa peristaltik utawa pompa jarum suntik kanthi tangan. Bisa ngeculake tangan pangguna kanggo nindakake riset liyane.
  • Filling Nozzle And Counter Sunk

    Isi Novel Lan Counter Sunk

    Kepala countersunk anti-adsorpsi Bahan kasebut stainless steel, sing disambungake menyang outlet tabung kanggo nyegah tabung pompa ngambang utawa ngisep tembok kontainer, saengga cairan kasebut disedhot kanthi stabil, akurasi transmisi . Cocog kanggo macem-macem selang pompa peristaltik lan bisa disesuaikan jarum ngisi baja tahan karat, umume digunakake ing outlet selang kanggo ngisi kuantitatif lan transmisi stabil kanggo nyegah ...
  • External Control Module

    Modul Kontrol Eksternal

    Drive pump 5 metode ex-control WT600F-1A BT100L-1A BT100J-1A BT100F-1A BT300J-1A BT300F-1A BT600-2J WT600J-2A 0-5V sinyal analog 0-10V sinyal analog 4-20mA sinyal analog 0-20hz Komunikasi RS485  
  • Dispensing Controller FK-1A

    Dispensing Controller FK-1A

    Dispensing Controller Wektu dispensing 0-99.99 Kapindho / 0-99.99min / 0-99.99hour Ngaso wektu 0-99.99 Kapindho / 0-99.99min / 0-99.99jam Resolusi Wektu 0.01S / 0.01m / 0.01h Mode kerja Tunggal utawa kaping Eksternal kontrol gerbang fungsi Memori OC Ngisi ulang pompa, pangguna bisa milih apa terus miturut negara sadurunge listrik mudhun AC 220V / 5W