Dispensing Pump Peristaltic

  • WT600F-2A

    WT600F-2A

    Tingkat aliran maks: 6000ml / min Paremeter teknis ● Kacepetan: 10-600 rpm, bisa dibatalake ● Presisi kacepetan: 1 rpm ● Kontrol kacepetan: saklar beralih lan saklar enkode rotary, tampil kontrol eksternal lan kontrol komunikasi Tampilan: LCD ● Volume pengiriman: 0,1 mL nganti 99,9 L ● Fungsi kalibrasi: Tingkat aliran lan volume dispensing bisa dikalibrasi kanggo nambah akurasi ● Nomer salinan: 1 nganti 9999, 0 tegese siklus tanpa wates ● Wektu ngaso: 0,1 s nganti 99 menit ● Kontrol eksternal: cont / start ...
  • BT100F-1A

    BT100F-1A

    Tingkat aliran maks: 380ml / menit Parameter teknis: Kecepatan 0.1-100 rpm, presisi Kecepatan sing bisa dibalik: 0,1 rpm Volume pengiriman: 0,01mL nganti 9,99L Nomer salinan: 1 nganti 9999, 0 tegese siklus tanpa wates. Ngaso wektu: 0,1 detik nganti 99,9 min Kontrol kacepetan: keypad membran lan saklar enkode rotary Kontrol eksternal: 0 - 5V, 0 - 10V, 4 - 20 mA, 0 - 10KHz kontrol komunikasi opsional: Sinyal Output RS485: miwiti / mungkasi, output arah lan kacepetan, mode output gerbang OC Kondisi operasi ...
  • WT600F-1A

    WT600F-1A

    Kecepatan parameter teknis: 10-600 rpm, presisi Kecepatan sing bisa dibalik: 1 rpm Kontrol kecepatan: keypad membran Tampilan: LCD nampilake tingkat aliran, kacepetan utawa mode dispensing Nomer salinan: 1 nganti 9999, 0 tegese siklus Ora ana volume Dispensing: 0.1mL nganti 99.9L Ngaso wektu: 0,1 nganti 99,9min Sedhot Bali: revolusi 0 nganti 9.9, presisi yaiku 0,1 revolusi Kontrol eksternal: 0 - 5V, 0 - 10V, 4 - 20 mA, 0 - 10KHz Komunikasi opsional: Sinyal Output RS485: miwiti / mandheg, arah output lan ...
  • BT300F-1A

    BT300F-1A

    tingkat aliran maks: 1140ml / min Parameter teknis ● Kacepetan: 1-300 rpm, presisi Kecepatan sing bisa dibalik: 1 rpm ● Kontrol kecepatan: keypad membran lan saklar enkode rotary ● Tampilan: LCD nampilake tingkat aliran, kacepetan utawa mode dispensing ● Nomer salinan: 1 nganti 999, 0 tegese siklus tanpa wates ● Volume pengiriman: 0,1 mL nganti 99,9 L ● Ngaso wektu: 1 nganti 999 detik ● Sudut sedhot bali: 0 nganti 360 °, 18 ° ● Kontrol eksternal: 0 - 5V, 0 - 10V, 4 - 20 mA, 0 - 10KHz opsional ● Communicati ...