Sugeng rawuh ing BEA

Babagan Kita

Huiyuweiye (Beijing) Fluid Equipment Co., Ltd.

Hyuweiy (Beijing) Fluid Equipment Co., Ltd minangka perusahaan cabang saka Beijing Huiyuweiye internasional Lingkungan Teknik Co, Ltd. (http://www.bjhuiyuguoji.com/index.html)

Perusahaan teknologi tinggi sing ngasilake peralatan cairan, riset lan pangembangan peralatan gabungan, produksi, penjualan lan layanan dadi siji, kanthi tim teknis profesional sing kuat, proses produksi sing luar biasa, kualitas produk sing apik, layanan cepet sing apik, kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi lengkap solusi cairan. Kita kerja sama karo akeh universitas kanggo nggawe hubungan pembangunan jangka panjang. Produk kita akeh digunakake ing laboratorium riset lan produksi industri lan lapangan liyane. Kita duwe insinyur mekanik profesional, insinyur listrik, insinyur OEM, lan tim layanan penjualan lan sawise didol, nggawe profesional, enom, ngupayakake tim sing sampurna.

01
CE
CE (2)

Perusahaan kita basis ing Universitas Sains lan Teknologi Beijing, Institut Teknologi Harbin, Universitas Teknologi Hebei, Universitas Hebei United lan universitas lan perguruan tinggi liyane, kanthi nggunakake talenta teknis sing kuat, ngenalake ilmu pengetahuan lan teknologi canggih saka negara-negara manca lan wiwit makarya ing industri instrumen cair presisi. lini produksi ngemot pompa peristaltik, pompa jarum suntik laboratorium, pompa jarum suntik industri, pompa plunger lan pompa OEM miturut kebutuhan spesifik pelanggan. Nganti saiki, kita duwe luwih saka 40 seri produksi model 360. Produk wis dites dening institusi profesional, nganti tekan tingkat internasional sing maju.

RoHS
certificate

Sajrone pirang-pirang taun, kepemimpinan perusahaan mesthi nindakake konsep "perusahaan sains lan teknologi", njelajah dalan pembangunan sing beda lan berkelanjutan.

Mode manajemen lanjutan minangka kemudi pangembangan Huiyu. teknik sing apik yaiku layar pengembangan Huiyu, ngrampungake perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, Huiyu kudu bisa layar. Wani dadi sing pertama.
Layanan

Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

1