Sugeng rawuh ing BEA

Pompa Plunger Mikro

  • Micro Plunger Pump MP12.5-1A

    Pompa Plunger Mikro MP12.5-1A

    Pompa plunger MP Series Micro yaiku seri produk volume dawa, presisi tinggi, umur dawa. Utamane kanggo aplikasi sing cocog karo peralatan lan instrumen. Bisa mindhah cairan kurang saka 5ml. Pangguna bisa drive motor mlaku kanggo ngontrol, utawa milih driver liyane. Ana rong jinis drive sing bisa dipilih: 12.5-QD1 Tanpa rotor sing dikunci (kisaran kacepetan: 0.75-450rpm) 12.5-QD2 kanthi rotor sing dikunci (kisaran kecepatan: 90-450rpm) Kaloro model kasebut duwe antarmuka drive katup Elektromagnetik, duwe RS485 komu ...