LST01-1A

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka
Pompa jarum suntik layar sentuh volume mikro LST01-1A yaiku pompa jarum suntik saluran tunggal sing umume digunakake ing laboratorium bio. Spesifikasi jarum suntik sing bisa ditampa yaiku saka 10 μL nganti 10 mL. Cocog kanggo akurasi sing dhuwur lan transfer aliran cair tingkat cilik.
Spesifikasi teknis
Mode operasi pompa jarum suntik: mode push-pull
cacahe jarum suntik : 1
Stroke maksimal : 78mm
Resolusi stroke: 0,156μm
Rentang kecepatan linear: 5μm / min-65mm / min (aliran = Kecepatan garis × Area bagean saka jarum suntik)
Resolusi pangaturan kacepetan baris: 5μm / min
Akurasi kontrol stroke: kesalahan≤ ± 0,5% (stroke≥30% stroke maksimal)
Dorong linear sadurunge: > 90N
Pilihan jarum suntik: model jarum suntik utama manufacrurer utama kanggo pilihan
Setelan jarum suntik : bisa masang diameter syringe kanthi langsung
Kalibrasi aliran: aliran cairan sing luwih akurat kanthi kalibrasi
Setelan paramèter operasi : nyedhiyakake volume lan wektu lsp
Parameter kanggo ditampilake : volume, aliran, kacepetan garis
Memori mati: bisa milih yen digunakake minangka status sadurunge sadurunge mati nalika urip maneh
Output sinyal: Output sinyal gerbang OC 2 kanggo nuduhake status wiwitan / mandeg.
Kontrol sinyal input: terminal kontrol wiwitan / mandeg 2 arah, 1 cara mudhun kanggo ngontrol wiwitan / sotp kanthi sinyal triger,
 Sinyal level TTL 1way kanggo ngontrol wiwitan / mungkasi
antarmuka komuikasi : RS485
catu daya: AC 90V-260V / 15W
Suhu sing cocog: 0 ℃ -40 ℃
Kelembapan sing cocog: asor relatif < 80%
Pangukuran: 280 × 210 × 140 (mm)
Bobot: 3,6kg
Fungsi lan Fitur LST01-1A
Input diameter syrige : bisa milih jarum suntik ing dhaptar utawa nginstal data diameter kanthi langsung.
Alat sing ramah pangguna: Layar LCD gedhe
Memori mati: 1.EEPROM nyimpen paramèter sing disetel sawise daya, ora prelu disetel maneh. 2. Ing mode aliran nalika daya dibalekake
  bisa terus operate miturut paramèter sing disetel sawise power-up utawa mungkasi
Fungsi proteksi jam: Nalika proses kerja kanggo maju mekanisme pompa jarum suntik diblokir, pompa injeksi bakal mandheg
  kerja mekanisme maju ngetokake alarm wisel
Komunikasi RS485 karo PC host
Kontrol eksternal: fungsi kontrol input / output
Kalibrasi aliran: aliran cairan sing luwih akurat kanthi kalibrasi
Fungsi proteksi jarum suntik: Kanthi nyetel posisi stopper bisa nyegah kerusakan jarum suntik

Parameter liyane LST01-1A 

Model

Jarum suntik sing cocog

Dhiameter jarum suntik batin

(mm)

Tingkat aliran (μl / min-ml / min)

LST01-1A

10μl

0,50

0,001-0,0128

25μl

0,80

0,0025-0,0327

50μl

1.10

0.0048-0.0618

100μl

1,60

0.0101-0.1307

250μl

2.30

0.0208-0.2701

500μl

3.25

0.0415-0.5392

1 ml

4.72

0.0875-1.1373

2ml

9.00

0.3181-4.1351

5ml

13.10

0.6739-8.7608

10ml

16,60

1.0821-14.068

20ml

19.00

1.4176-18.429

30ml

23.00

2.0774-27.006

60ml

29.14

3.3346-43.349

LST01-1A

LST01-1A

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk