Sugeng rawuh ing BEA

Pompa Syringe

  • LST01-1A

    LST01-1A

    Pambuka Pompa jarum suntik layar sentuh volume mikro LST01-1A yaiku pompa jarum suntik saluran tunggal sing umume digunakake ing laboratorium bio. Spesifikasi jarum suntik sing bisa ditampa yaiku saka 10 μL nganti 10 mL. Cocog kanggo akurasi sing dhuwur lan transfer aliran cair tingkat cilik. Spesifikasi teknis Mode operasi pompa jarum suntik: mode push-pull nomer jarum suntik : 1 Maksimum stroke: 78mm Resolusi Stroke : 0,156μm Jarak kecepatan Linear : 5μm / min-65mm / min (aliran = Kecepatan garis × Area bagean saka jarum suntik) Lin. ..
  • MSP60-3A

    MSP60-3A

    Nganyarke karo omah aluminium anodised kanggo nglindhungi bagean njero. Parameter teknis Precision: ≤5 ‰ Panjang stroke: 6000 langkah (60mm) Presisi kontrol: 1 langkah (0.01mm) Kacepetan: 0,05-50mm / s single stroke stroke: 1.2-1200s Syringe Kompatibel: 50ul, 100ul, 250ul, 500ul, 1ml, 2.5ml, 5ml, 10ml, 25ml Tipe katup: rong posisi katup elektromagnetik loro arah Nguripake wektu: ≤100ms Tekanan maks: 0,1MPa Jalur Cairan: kaca borosilikat, PTEF, PEEK Valve pas: 1/4 ″ -28UNF .. .
  • MSP60-1B

    MSP60-1B

    Parameter teknis Precision: ≤5 ‰ Panjang stroke: 6000 langkah (60mm) Presisi kontrol: 1 langkah (0.01mm) Kacepetan: 0,05-50mm / s single stroke stroke: 1.2-1200s Syringe Kompatibel: 50ul, 100ul, 250ul, 500ul, 1ml, 2.5ml, 5ml, 10ml, 25ml Tipe katup: rong posisi katup elektromagnetik loro arah Nguripake wektu: ≤100ms Tekanan maksimum: 0,1MPa Jalur Cairan: kaca borosilikat, PTEF, PEEK Valve fitting: 1/4 ″ -28UNF antarmuka utas batin Sinyal output: telung antarmuka Komunikasi gerbang OC: RS232 / 48 ...
  • MSP30-2A

    MSP30-2A

    Parameter teknis ● Precision: ≤5 ‰ ● Panjang stroke: 1000 langkah (30mm) ● Kontrol presisi: 1 langkah (0,03mm) ● Kacepetan: 0,5-15mm / s ● Waktu operasi stroke tunggal : 2-60s ● Jarum Suntik Kompatibel: 500ul 、 1ml 、 2.5ml 、 5ml ● Jinis katup: rong posisi katup elektromagnetik loro arah ● Nguripake wektu: ≤100ms ● Tekanan maks: 0,1MPa ● Path Fluid: kaca borosilikat, PTEF, PEEK ● Pas katup: 1/4 thread -28UNF utas batin antarmuka ● Sinyal output: siji gerbang OC ● Antarmuka komunikasi: RS232 / 485 ...
  • MSP30-1A

    MSP30-1A

    Parameter teknis Precision: ≤5 ‰ Panjang stroke: 3000 langkah (30mm) Presisi kontrol: 1 langkah (0.01mm) Kacepetan: 0,025-25mm / s Waktu operasi stroke tunggal : 1.2–1200s Jarum suntik Kompatibel: 50ul 、 100ul 、 250ul 、 500ul 、 1ml 、 2.5ml 、 5ml Tipe katup: rong posisi katup elektromagnetik loro arah Nguripake wektu: ≤100ms Path Fluid: kaca borosilikat, PTEF, PEEK Tekanan maks: 0,1MPa Pas katup: 1/4 ″ -28UNF antarmuka utas batin Sinyal output: telu Antarmuka Komunikasi gerbang OC: RS232 / 485 ...