Sugeng rawuh ing BEA

Tubing

  • Silicone Tubing

    Tabung Silikon

    Dirancang kanggo aplikasi kemurnian tinggi, bolongan batin ultra-lancar Huiyu Silicone Tubing bisa nyuda risiko perangkap partikel lan penumpukan mikroskopik sajrone transfer cairan sensitif. Analisis ing njero permukaan njero Silitary Tubing Sanitary dibandhingake karo tabung silikon liyane nuduhake manawa nganti kaping telu luwih alus. Kajaba iku, jalur cairan sing lancar iki ndadekake gampang ngresiki sistem lan sterilisasi. Nggunakake proses penyembuhan platinum, Silikon Huiyu Sanitasi ...
  • Viton Tubing

    Tubon Viton

    Pambuka lan fitur utama Bahan selang Viton® fluoroelastomer Viton kanthi karet sintetis performa murni 100%; Ketahanan panas sing apik banget: -40 ° F ing sustainable 400 ° F suhu, suhu intermiten ing 600 ° F; Bisa nahan solusi lan bahan kimia paling akeh tinimbang karet komersial; Toleransi banget macem-macem minyak, bahan bakar, pelumas, lan umume asam mineral; Selang karet fluor VITON bisa tahan akeh alifatik lan arom ...
  • Tygon Tubing

    Tygon Tubing

    Pambuka lan fitur utama selang instrumen analisis kimia Tygon # R-3603 Tahan meh kabeh umume digunakake ing bahan kimia anorganik laboratorium; Lembut, transparan, lan gampang tuwa, sithik hawa tinimbang tabung karet; Resistensi suhu sithik banget, digunakake ing -43 ℃ isih njaga keluwesan; Bisa digunakake minangka kondensor, inkubator, trakea, lan selang saluran laboratorium lan pompa pompa peristaltik. Spesifikasi Bahan tabung ID (mm) Tembok ...
  • PharMed

    Paramitha

    Pambuka lan fitur utama bahan biologis selang pompa peristaltik PharMed®, riset sel kanthi pompa peristaltik panggunaan suwene, umur luwih dawa tinimbang tabung silikon 30 kali; Bisa diulang sterilisasi autoklaf; Selaras karo standar Kelas USP Kelas VI, FDA lan NSF; Kompatibilitas bio-standar ISO10993; Ketang 60 kali luwih kuat tinimbang tabung silikon. Bahan Spesifikasi Nomor Tabung ID (mm) Kekandelan tembok (mm) Kepala pompa Cocok M / paket Pha ...
  • Norprene Chemical

    Norprene Kimia

    Pambuka lan fitur utama selang Norprene®Kimia duweni ketahanan kimia sing apik banget lan umur dawa ing tembok jero Teflon saka bahan selang, permukaan sing alus, bebas saka plastik, adsorpsi anti-cair, ora ana penyerapan; Lapisan njaba bahan tahan lama nyandhang umur dawa, cocog kanggo asam, alkali, alkohol, keton lan pangiriman cairan korosif liyane. Spesifikasi Nomor tabung Bahan (mm) Kekandelan tembok (mm) Pumphead cocok M / Paket Norprene®Chemical 16 # ...
  • Fluran

    Fluran

    Pambuka lan fitur utama Fluran®F-5500-Selang tahan korosi sing kuat; Tahan kanggo sebagian besar asam, alkali, bahan bakar, pelarut organik; Panggunaan jangka panjang ing lingkungan 204 maximum maksimum; Tahan tahan terhadap ozon lan tahan cuaca; elastisitas, keluwesan sing apik banget, cocog kanggo ngeterake media kanthi korosif kanthi pipa pompa peristaltik. Spesifikasi Bahan Nomor Tube (mm) Kekandelan tembok (mm) Kepala pompa Cocog M / paket Fluran®F-5500-A 16 # 3.1 ...