Sugeng rawuh ing BEA

Standar BZ15 / 25

  • BZ15 25

    BZ15 25

    Produk iki saiki digunakake kanggo kepala pompa klasik, rol digawe saka stainless steel utawa PET-TX, casing digawe saka PC. Kepala pompa kabeh bening lan transparan. Gampang kanggo pangguna kanggo mirsani operasi Karakter Pompa ● Kristal sing bening, sithik ● Operasi stabil lan bisa dipasang ● Ukuran kompak ● Mbusak kepala pompa saka drive dibutuhake nalika ngemot pipa ● Kepala pompa standar, oklusi tetep teknis paramèter Model kasedhiya ...