Isi Cairan Lan Mesin Sealing HGS-118 (P5)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja lan fitur
Iki nggunakake kontrol PLC lan regulasi kacepetan konversi frekuensi sing ora ana langkah.
Proses sing digunakake kayata santai, mbentuk plastik, ngisi, nyithak nomer batch,
lekukan, doyo lan nglereni rampung kanthi otomatis dening program.
Iki nggunakake piranti antarmuka manungsa-mesin, sing gampang dioperasikake.
Isi ora netes, bubbling, lan kebanjiran.
Bagean sing ngubungi obat kabeh nggunakake bahan stainless steel berkualitas tinggi, sing cocog karo standar GMP.
Komponen listrik utama lan listrik nggunakake merek impor.
Iki nggunakake sistem pengisian kendali saka pompa peristaltik elektronik lan ngisi mekanik, sing duwe pangukuran akurat kanthi kesalahan cilik.

HGS-118(P5)

Lamaran
Cocog kanggo cairan lisan, cairan, pestisida, parfum, kosmetik, pulp buah, panganan, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita