Sugeng rawuh ing BEA

Pumphead

  • YZ35

    YZ35

    Model: Karakter seri YZ35 ● Bahane yaiku PSU sing nduweni kinerja stabil lan tahan suhu tinggi (150 ° C) ● Asam tahan, soda, nanging pelarut organik ● Bagian logam sing digawe saka 304 stainless steel ● Permukaan kerja rol wis akeh kanggo nyuda mecah tabung, lan ningkatake umur tubing Parameter Teknis Model Pipa tuba Tingkat aliran maksimal (ml / menit range Kisaran kacepetan (rpm material Bahan casing bahan rol Rol NO. timbang ...
  • Low Pulsation DMD15

    DMD15 Pulsasi Kurang

    Tingkat aliran maks: 2070ml / min 1. Pulsa rendah, presion tinggi 2. Khusus kanggo dispensasi presisi tinggi lan tingkat aliran cilik sing ngisi omah 3.PPS, bisa tahan asam, alkali, lan pelarut orangutan Blokir fase kompensasi kaping pindho kanggo nyuda denyut nadi kanthi efektif lan presisi ditambah tabel Meja Teknis Model rol bahan nomer perumahan material motor kacepetan fit tubing tingkat aliran maks ml / min Kesalahan berulang Bobot (kg) DMD15-2A 304 Stainless st ...
  • Quick Load Pump Head KZ35

    Kepala Pompa Load Cepet KZ35

    Tingkat aliran maksimal: 11000ml / min Digawe saka industri stainless steel kanthi nggunakake Pasokan rong jinis mode Retainer Tubing: Clamper utawa pas. Pambuka kepala pompa KZ35 digawe saka 304 stainless steel kanthi lengkap. Iki dirancang khusus lan diproduksi kanggo industri farmasi lan panganan miturut kriteria GMP. Uga duwe karakteristik aliran gedhe, operasi stabil lan andal, resistansi korosi, sekaligus miturut kabutuhan pangguna, kepala pompa bisa ditumpuk. Watake ● Acce ...
  • Quick Load Pump Head KZ25

    Kepala Pompa Load Cepet KZ25

    Tingkat aliran maksimal: 6000ml / min Pambuka Nalika kepala pompa KZ25-1A ndandani pipa sing padha karo YZ25-1A, bisa nyedhiyakake tingkat aliran dobel tinimbang YZ25-1A Pasang rong jinis mode pipa tabung: Clamper utawa pas. KZ25-1A nganggo 304 rol stainless steel lan casting PC. Dadi nyedhiyakake operasi sing bisa ditemokake Blok kompresi PPS duwe pelumasan Timer kanggo nyuda nyandhang tabung. Kekakuan sing apik kanggo ukuran stabil. Kompatibilitas kimia lan tahan panas banget. Karakter ● Cartrid lan basa bisa ...
  • Simple Pump Head JY15

    Kepala Pompa Sederhana JY15

    Tingkat aliran maksimal: 248ml / menit ing 150rpm Fitur tutup aliran dhuwur sing murah, tutup pompa murah sing akurat kanggo mriksa status kerja kanthi gampang kompak lan kepenak, bisa dipasang ing piring utawa panel tunggal sing biasane digunakake kanggo aplikasi Pangukuran OEM Model Aliran tabung Maks. ml / min Kecepatan motor bahan rpm Bahan rol bahan perumahan Nomer rol JY15-1A 13 #, 14 #, 19 #, 16 #, 25 #, 17 # 248 ≤150 POM PPS 2/4
  • Easy Load Pump Head YZ15/25

    Kepala Pompa Beban Gampang YZ15 / 25

    tingkat aliran maks: 2200ml / min Model: Desain seri Klasik YZ15 / 25, kepala pompa stackable Karakter ● Bahane yaiku PSU sing nduweni kinerja stabil lan resistensi suhu dhuwur (150 ° C) ● Asam tahan, soda, nanging ora pelarut organik ● Bagian-bagian logam ing njero digawe saka 304 stainless steel ● Lambang sing digunakake kanggo roller digunakake kanggo nyuda mecah tabung, lan ningkatake umur tabung Parameter Teknis Model Panyedhiya tabung Maksimum flow rate (ml / min) ...
  • Multi-Channel DGseries

    Multi-Saluran DGseries

    Kepala pompa seri DG dirancang kanggo tarif aliran mikro, transfer cairan multi-saluran lan pasokan presisi tinggi. Gampang kanggo ngganti lan ndandani tabung. Pemicu lan rodha ratchet wis ditambahake supaya nduweni fungsi sing luwih apik. Pangguna bisa ndandani lan ngganti tubing kanthi gampang. Karakter ● Kasalahan bisa diatur kanthi rodha ratchet supaya cocog karo kekandelan tembok tabung sing beda. ● 6-rol pompa kepala nyedhiyakake tingkat aliran luwih akeh. ● 10-rol nyuda denyut nadi lan aliran rada sithik. ● Skillfu ...
  • BZ15 25

    BZ15 25

    Produk iki saiki digunakake kanggo kepala pompa klasik, rol digawe saka stainless steel utawa PET-TX, casing digawe saka PC. Kepala pompa kabeh bening lan transparan. Gampang kanggo pangguna kanggo mirsani operasi Karakter Pompa ● Kristal sing bening, sithik ● Operasi stabil lan bisa dipasang ● Ukuran kompak ● Mbusak kepala pompa saka drive dibutuhake nalika ngemot pipa ● Kepala pompa standar, oklusi tetep teknis paramèter Model kasedhiya ...