OEM100J

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka
Driver pompa peristaltik OEM100J seri kanthi motor 57 stepper sing cocog karo macem-macem cara kontrol kanggo mbentuk struktur cilik, gampang, gampang kontrol lini produk drive pump peristaltik. Utamane ing peralatan, peralatan sing ndhukung panggunaan 380mL / menit kanggo entuk transmisi cairan ing ngisor iki. Saklar DIP kanthi mode kontrol sinyal eksternal, sinyal eksternal 4-20mA, 0-5V, 0-10V, 0-10kHz, lan bisa nyedhiyakake panggunaan produk kontrol komunikasi RS485. Nggunakake lantai, instalasi sing kompatibel karo panel. Cocog kanggo instalasi sing dipasang ing piranti.

Tabel paramèter

Barang

Parameter

Kacepetan motor

≤100rpm , Resolusi: 0.1rpm

Arahan (cw / ccw)

ngontrol volume 

Miwiti / mungkasi kontrol

ngontrol volume 

Pencet ngalih menyang

kacepetan kontrol

16 fase BCD dial dial , Posisi 0 kanggo sinyal eksternal, posisi 1-F kanggo (rpm) 1、3、5、8、10、15、20、25、30、35、40、45、50、55、60 、 70、80、90、100

Kacepetan eksternal

sinyal

4-20mA 、 0-5V 、 0-10V 、 0-10kHz sinyal kanggo pilihan, Linear cocog karo 0-100rpm , utawa digawe khusus

Pangukuran

(L × W × H)

129 × 82 × 90mm

Makarya

suhu

  0 ℃ ~ 40 ℃

Asor

80%

Pasokan listrik

DC 12V / 24V konsumsi daya≤20W

Tabel tingkat aliran

Sirah pompa

Jinis tabung

Tingkat aliran maks

YZ15-1A

13 # 、 14 # 、 19 # 、 16 # 、 25 # 、 17 # 、 18 #

380ml / mnt

YZ25-1A

15 # 24 #

270ml / mnt

BZ15

13 # 、 14 # 、 19 # 、 16 # 、 25 # 、 17 # 、 18 #

380ml / mnt

BZ25

15 # 24 #

270ml / mnt

DG-1A / 2A

kekandelan tembok 0,8-1.0mm , 内径 ≤3.17mm

48ml / min (saben saluran)

DG-1B / 2B

32ml / min (saben saluran)

DMD15

13 # 、 2 × 13 # 、 14 # 、 2 × 14 # 、 19 # 、 2 × 19 # 、 16 #

70ml / min (saben saluran)

Pangukuran

With Motor Drive OEM100J


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita