Sistem Isi Pompa Peristaltik

  • GZ100-3A

    GZ100-3A

    Fitur Produk mesin otomatis GZ100-3A minangka sistem pengisian pompa peristaltik & kontrol kanthi fungsi kontrol cerdas sing dikembangake kanthi independen dening perusahaan kami. Sistem ngisi kasusun saka 4 set unit drive dhasar, sing bisa ditambah nganti 32 saluran; Seri YZ lan kepala pompa DMD15 bisa diinstal kanggo nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo para pelanggan. Kontroler nggunakake layar sentuh industri 7-inci kanggo nampilake konten operasi kanthi jelas kanggo pelanggan. Feat ...
  • GZ100-1A

    GZ100-1A

    Parameter teknis Rentang volume ngisi: 1ml — 100ml Rentang wektu ngisi: 0,5—30s Kecepatan motor: 1-600rpm Jarak kacepetan: Ngitung kanthi otomatis miturut volume lan wektu ngisi. Sudut Sedhot Bali: 0—360 ° Kalibrasi: lebokake volume nyata menyang pompa, bisa nggawe kalibrasi kanthi otomatis. Nyetel jumlah solusi kanthi online: Pangguna bisa nyetel jumlah solusi lan persentase online Kontrol wiwitan / mandeg: input kontak (mungkasi — isi nalika kurang botol) Fungsi Memori: Re ...
  • GZ30-1A

    GZ30-1A

    Parameter Teknis Jangkauan volume ngisi: 0,1ml — 30ml Jangkep wektu ngisi: 0,5—30s Jarak kacepetan: Ngitung kanthi otomatis miturut volume lan wektu ngisi. Sudut Sedhot Pungkasan: 0—1000 ° Rentang kecepetan Cuci Tubing: Cuci lan pra-isi tubing, 15—350 rpm (13 #, 14 #, 19 #, 16 #) Kalibrasi: lebokake volume asline menyang pompa, bisa nggawe kalibrasi kanthi otomatis. Setel jumlah solusi kanthi online: Pangguna bisa nyetel jumlah solusi lan persentase online Jumlah ...