Pump Syringe Laboratorium

  • LST01-1A

    LST01-1A

    Pambuka Pompa jarum suntik layar sentuh volume mikro LST01-1A yaiku pompa jarum suntik saluran tunggal sing umume digunakake ing laboratorium bio. Spesifikasi jarum suntik sing bisa ditampa yaiku saka 10 μL nganti 10 mL. Cocog kanggo akurasi sing dhuwur lan transfer aliran cair tingkat cilik. Spesifikasi teknis Mode operasi pompa jarum suntik: mode push-pull nomer jarum suntik : 1 Maksimum stroke: 78mm Resolusi Stroke : 0,156μm Jarak kecepatan Linear : 5μm / min-65mm / min (aliran = Kecepatan garis × Area bagean saka jarum suntik) Lin. ..