Pompa Peristaltik Layar Sentuh

  • CT100-1A

    CT100-1A

    Pambuka rinci Rentang aliran referensi: 0,0002-900ml / menit katrangan produk Desain casing logam, tombol lan tampilan dirancang kanthi ergonomis maju lan ing sudut 30 ° nganti horisontal. Tahan asam lan alkali, tahan korosi. Ing basa Inggris lan Cina, kecepatane mundhak dadi 200 rpm lan layar tutul bisa dikontrol. Iki bisa nyadari dispensing sing gampang, kuantitatif wektu, kemasan terus-terusan, tes aliran lan fungsi liyane. Fitur Touch screen opera ...