Kanthi Motor Drive

  • OEMQS100-01

    OEMQS100-01

    Pambuka pompa peristaltik OEMQS100-01 / WX10-14 / 18 nyaranake kecepatan maksimal 100rpm; dilengkapi endhas pompa mikro, cocog kanggo ketebalan tembok selang 0,8 nganti 1,0mm, roda siji-siji saluran utawa roda wolu. Drive langsung nganggo motor stepper tipe 42 pangguna, panggunaan instalasi soft-embed sing dipasang, lan disesuaikan miturut syarat pangguna. Utamane ing peralatan, peralatan sing ndhukung panggunaan 38mL / menit kanggo entuk transmisi cairan ing ngisor iki. Parameter Motor s ...
  • OEMDSK100-01

    OEMDSK100-01

    Keterangan produk Terdiri dari kepala pompa JY15, motor 42 langkah lan papan sirkuit Drive. Volume cilik, Instalasi flush. digunakake kanggo peralatan laboratorium, instrumen Analisis. Parameter teknis: Daya: DC12V Rentang kacepetan: 0 -100rpm, Kecepatan sing bisa disetel: Saklar nyetel manual, Kontrol eksternal kanggo ngontrol macem-macem kacepetan. Kecepatan presisi ; 5 rpm / min Tubing sing Disedhiyakake: 25 #, 17 # Tingkat aliran referensi maksimal: 170ml / min Tipe kontrol eksternal: 0-5V, 4-20Ma, 0-10Khz Dimensi: 130 * 73 * ...
  • OEM100J

    OEM100J

    Pambuka driver pompa peristaltik OEM100J seri kanthi motor 57 stepper sing cocog karo macem-macem cara kontrol kanggo mbentuk struktur cilik lan gampang, gampang kontrol lini produk drive pump peristaltik. Utamane ing peralatan, peralatan sing ndhukung panggunaan 380mL / menit kanggo entuk transmisi cairan ing ngisor iki. Saklar DIP kanthi mode kontrol sinyal eksternal, sinyal eksternal 4-20mA, 0-5V, 0-10V, 0-10kHz, lan bisa nyedhiyakake panggunaan produk kontrol komunikasi RS485. Nggunakake ...