Tanpa Motor Drive

  • OEM300j-1A

    OEM300j-1A

    Pambuka Pompa peristaltik saka 57 motor stepper kanthi krenjang sing dipasang ukuran cilik, struktur sederhana saka produk drive pump peristaltik. Utamane ing peralatan, peralatan, ndhukung panggunaan macem-macem kepala pompa bisa digunakake kanggo nggayuh transmisi cairan 1140mL / menit ing ngisor iki. Dening pangguna langsung drive motor stepper kanggo ngontrol proses kerja, nggunakake lantai, instalasi panel sing kompatibel. Item Paramenters Item Paramenters Kecepetan motor (DGpump he ...
  • OEMSK60-02 WX10-1A

    OEMSK60-02 WX10-1A

    Pambuka Pompa peristaltik kanthi kepala pompa mikro-WX10-14 kanthi motor stepper 42 sing ukurane cilik, struktur sederhana saka produk pompa peristaltik. Utamane ing peralatan, peralatan sing ndhukung panggunaan 24mL / menit kanggo entuk transmisi cairan ing ngisor iki. Langsung didhukung dening motor stepper pangguna kanggo ngontrol proses kerja, panggunaan instalasi lantai utawa panel, lan bisa disesuaikan miturut kebutuhan panel pangguna kanggo produk. Parameter ★ Kacepetan motor : ≤ ...