Kepala Pompa Beban Gampang YZ15 / 25

  • YZ35

    YZ35

    Model: Karakter seri YZ35 ● Bahane yaiku PSU sing nduweni kinerja stabil lan tahan suhu tinggi (150 ° C) ● Asam tahan, soda, nanging pelarut organik ● Bagian logam sing digawe saka 304 stainless steel ● Permukaan kerja rol wis akeh kanggo nyuda mecah tabung, lan ningkatake umur tubing Parameter Teknis Model Pipa tuba Tingkat aliran maksimal (ml / menit range Kisaran kacepetan (rpm material Bahan casing bahan rol Rol NO. timbang ...
  • Easy Load Pump Head YZ15/25

    Kepala Pompa Beban Gampang YZ15 / 25

    tingkat aliran maks: 2200ml / min Model: Desain seri Klasik YZ15 / 25, kepala pompa stackable Karakter ● Bahane yaiku PSU sing nduweni kinerja stabil lan resistensi suhu dhuwur (150 ° C) ● Asam tahan, soda, nanging ora pelarut organik ● Bagian-bagian logam ing njero digawe saka 304 stainless steel ● Lambang sing digunakake kanggo roller digunakake kanggo nyuda mecah tabung, lan ningkatake umur tabung Parameter Teknis Model Panyedhiya tabung Maksimum flow rate (ml / min) ...