Kacepetan Telpon

  • OEMMA60-03

    OEMMA60-03

    Model Parameter Kecepetan motor (rpm) Kesalahan daya Motor kecepatan Kecepatan Umur suhu Cocog Kelembapan cocok OEMMA2.5-01 2.5 AC MOTOR AC 220V / 14W ≤10% 1800 jam 0-40 ℃ < 80% OEMMA3.8-01 3.8 OEMMA5-01 5 OEMMA7.5-01 7.5 OEMMA10-01 10 OEMMA12-01 12 OEMMA15-01 15 OEMMA20-01 20 OEMMA25-01 25 OEMMA30-01 30 OEMMA40-01 40 OEMMA50-01 50 OEMMA60-01 60 OEMMA80-01 80 OEMMA110-01 11 ...
  • Oemqs100-01

    Oemqs100-01

    Pambuka pompa peristaltik OEMQS100-01 / WX10-14 / 18 nyaranake kecepatan maksimal 100rpm; dilengkapi endhas pompa mikro, cocog kanggo ketebalan tembok selang 0,8 nganti 1,0mm, roda siji-siji saluran utawa roda wolu. Drive langsung nganggo motor stepper tipe 42 pangguna, panggunaan instalasi soft-embed sing dipasang, lan disesuaikan miturut syarat pangguna. Utamane ing peralatan, peralatan sing ndhukung panggunaan 38mL / menit kanggo entuk transmisi cairan ing ngisor iki. Parameter Moto ...
  • OEMMA60-01

    OEMMA60-01

    Pambuka Nduwe motor drive AC, wiwitan kapasitor safety, pump pump karo spring; struktur sing gampang, adaptasi dhewe tabung; pasokan kacepetan tetep lan tingkat aliran stabil paremeter teknis ● Daya: 220V AC / 55mA , 50 / 60Hz utawa 110V AC / 110mA, 50 / 60Hz ● Kontrol kacepetan tetep: 15 jinis kacepetan kasedhiya kanggo kontrol internal, 2.5, 3.8, 5, 7.5, 10, 12, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 80, 110rpm ● Kesalahan kacepetan: ± 10% ● Arah operasi: CW ● Kapasitor wiwitan: kapasitor keamanan ● Daya: 14W ● ...
  • OEMDD120

    OEMDD120

    Deskripsi produk Terdiri saka kepala KZ25 Pump lan Motor Langsung Langsung. Instruksi sing sederhana. Digunakake kanggo peralatan industri sing cocog. Parameter Teknis: Daya: DC 12V. Kacepetan: kacepetan puteran tetep, bisa milih macem-macem kacepetan. Tingkat aliran referensi maksimal: 1200ml / min Tubing Kasedhiya: 15 #, 24 #, 35 #, 36 #. Ukuran: 275 * 122 * 128 (mm)