Pompa Peristaltik Ex-Bukti

  • FB600-1A

    FB600-1A

    Deskripsi produk Drive-motor asinkron tiga-bukti eksplisit kanggo perlengkapan lemah tambang batu bara (non-mining) ngemot debu metana utawa batubara, utawa campuran bahan peledak sing ngemot gas Kelas II B-kelas T1-T4 sing bisa dibakar utawa uap lan udara sing digunakake ing papan kasebut peralatan Kothak persimpangan ana ing sisih ndhuwur motor lan bisa diarahake kanthi 4 arah. Cocog kanggo kabel karet lan kabel pipa baja. Kothak persimpangan bisa ndhukung 3-6 blok terminal, lan ...