Sugeng rawuh ing BEA

Pompa Plunger Mikro MP12.5-1A

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pompa plunger MP Series Micro yaiku seri produk volume dawa, presisi tinggi, umur dawa. Utamane kanggo aplikasi sing cocog karo peralatan lan instrumen.
Bisa mindhah cairan kurang saka 5ml. Pangguna bisa drive motor mlaku kanggo ngontrol, utawa milih driver liyane. Ana rong jinis drive sing bisa dipilih:
12.5-QD1 Tanpa rotor sing dikunci (jangkauan kacepetan: 0.75-450rpm)
12.5-QD2 kanthi kunci-rotor (jangkauan kacepetan: 90-450rpm)
Kaloro model kasebut duwe antarmuka drive katup Elektromagnetik, duwe antarmuka komunikasi RS485. Alamat bisa disetel, bisa nyambung luwih saka 32 set pump.
Fungsi proteksi kunci-rotor elektronik, Bakal mandheg digunakake nalika rotor dikunci.
Jinis produk:

Jinis produk Volume plunger
MP12.5-1A 1000μL (1ml)
MP12.5-2A 500μL (0,5 ml)
MP12.5-3A 100μL (0,1 ml)
MP12.5-4A 2500μL (2.5ml)
MP12.5-5A 5000μL (5ml)

Parameter teknis
Precision: ≤5 ‰
Stroke dawa: 2000 langkah (12.5mm)
Kontrol presisi: 1 langkah (0,00625mm)
Kacepetan plunger: ≤12.5mm / 0.8s
Volume maksimal: 1ml
Wektu urip: ≥ 5 yuta kaping
Deteksi posisi dhisikan: posisi dhisikan output level kurang, output posisi liyane level dhuwur
Tekanan maksimal: 0,68MPa
Pas katup: 2 potong antarmuka benang batin 1/4 ″ -28UNF
Kepala pompa cangkang: PMMK lan PEEK
Ukuran: 137.7mm × 61.25mm × 45mm
Kondisi operasi: Suhu 10 nganti 40 humid Kelembapan relatif 20% -80%
Bobot: 0,5KG

♦ kudu nyambung karo katup siji cara nalika digunakake

Data motor steppper
Sudut langkah: 1,8 °
Cacahing fase: 2
Voltase fase: 2.4V
Tahap saiki: 1.2A
Resistensi listrik: 2Ω ± 10%
Induktansi: 4.2mH ± 10%
Parameter motor lan sensor

Antarmuka motor

paramèter motor

antarmuka sensor fotolistrik

warna kawat

defining

barang

paramèter

warna kawat

defining

ireng

A

amba saka stroke

1,8 ° ± 5%

abang

tiang positif

nomer phase

2

ijo

 

tahan jampel

100MΩ

ireng

tiang negatif

insulasi ratig

B

abang

B

voltase phase

2.4V

putih

+ Pasokan listrik 5

voltase phase

1.2A

biru

 

nyuda

2,0Ω ± 10%

biru

output sinyal

induktansi listrik

4.2mH ± 20%

ijo

kabel lemah

3 4 5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk