Kepala Pompa Beban Cepet

  • Quick Load Pump Head KZ35

    Kepala Pompa Load Cepet KZ35

    Tingkat aliran maksimal: 11000ml / min Digawe saka industri stainless steel kanthi nggunakake Pasokan rong jinis mode Retainer Tubing: Clamper utawa pas. Pambuka kepala pompa KZ35 digawe saka 304 stainless steel kanthi lengkap. Iki dirancang khusus lan diproduksi kanggo industri farmasi lan panganan miturut kriteria GMP. Uga duwe karakteristik aliran gedhe, operasi stabil lan andal, resistansi korosi, sekaligus miturut kabutuhan pangguna, kepala pompa bisa ditumpuk. Watake ● Acce ...
  • Quick Load Pump Head KZ25

    Kepala Pompa Load Cepet KZ25

    Tingkat aliran maksimal: 6000ml / min Pambuka Nalika kepala pompa KZ25-1A ndandani pipa sing padha karo YZ25-1A, bisa nyedhiyakake tingkat aliran dobel tinimbang YZ25-1A Pasang rong jinis mode pipa tabung: Clamper utawa pas. KZ25-1A nganggo 304 rol stainless steel lan casting PC. Dadi nyedhiyakake operasi sing bisa ditemokake Blok kompresi PPS duwe pelumasan Timer kanggo nyuda nyandhang tabung. Kekakuan sing apik kanggo ukuran stabil. Kompatibilitas kimia lan tahan panas banget. Karakter ● Cartrid lan basa bisa ...