GZ100-3A

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mesin ngisi otomatis

GZ100-3A

Fitur Produk
GZ100-3A minangka sistem ngisi pompa & kontrol peristaltik kanthi fungsi kontrol cerdas sing dikembangake kanthi independen dening perusahaan kita. Sistem ngisi kasusun saka 4 set unit drive dhasar, sing bisa ditambah nganti 32 saluran; Seri YZ lan kepala pompa DMD15 bisa diinstal kanggo nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo para pelanggan. Kontroler nggunakake layar sentuh industri 7-inci kanggo nampilake konten operasi kanthi jelas kanggo pelanggan.

Fitur
Sembarang kontrol wiwitan / mandheg, kiwa / tengen saben saluran unit eksekusi.
Bisa ngontrol saluran siji utawa pirang-pirang kanggo evakuasi lan daur ulang bebarengan.
Sudut nyedhot lan wektu nyedhot bisa disetel, lan kabeh saluran bakal di sedot bali kanthi bebarengan.
Nyedhiyakake fungsi tembung sandhi: nglindhungi paramèter sistem sing disetel pangguna kanggo nyegah penyalahgunaan.
Nyedhiyakake fungsi ngisi lan nyimpen kanggo ngisi solusi.
Kasedhiya papat fungsi kalibrasi: penyesuaian proporsional, kalibrasi volume, kalibrasi bobot, lan kalibrasi ngukur sawetara.
Fungsi penyesuaian online diwenehake kanggo nggampangake pangguna nyetel output cair kanthi online.
Nyedhiyakake intelijen sing unggul: Sistem nyaranake macem-macem pilihan ngisi supaya pelanggan entuk akurasi ngisi paling dhuwur.
Layar sentuh 7-inci gampang dioperasikake, lan antarmuka gaya menu bening lan grapyak.
Antarmuka komunikasi eksternal nggunakake bus RS485, tingkat baud bisa disetel, paritas bisa disetel, lan protokol komunikasi dirumusake dening protokol standar Modbus.

Indikator teknis
Awak utama digawe saka 304 stainless steel, sing nyedhiyakake resistansi korosi sing dhuwur.
Bagéan drive digawe dadi unit kapisah kanggo nggampangake cocog karo pelanggan.
Saluran 4 minangka struktur dhasar sing bisa dipasang ing blok lan bisa ditambah nganti 32 saluran kanthi cascading.
Saben alamat saluran bisa diatur kanthi gampang liwat tombol topeng dhewe lan ditampilake kanthi cetha dening LED.
Nduwe telung mode operasi: kontrol internal, kontrol eksternal lan kontrol komunikasi, sing cocog kanggo pangguna liyane.
Saben saluran duwe fungsi mandeg botol.

GZ100-3A


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita