MSP60-3A

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Nganyarke karo omah aluminium anodised kanggo nglindhungi bagean njero.

Parameter teknis
 Precision: ≤5 ‰
 Panjang stroke: 6000 langkah (60mm)
 Kontrol presisi: 1 langkah (0.01mm)
 Kacepetan: 0,05-50mm / s
 wektu operasi stroke siji: 1.2-1200s
 Jarum suntik sing kompatibel: 50ul, 100ul, 250ul, 500ul, 1ml, 2.5ml, 5ml, 10ml, 25ml
 Jinis katup: katup elektromagnetik loro posisi
 Nguripake wektu: ≤100ms
 Tekanan maksimal: 0,1MPa
 Jalur Cairan: kaca borosilikat, PTEF, PEEK
 Pas katup: 1/4 ″ -28UNF antarmuka utas batin
 Sinyal output: telung gerbang OC
 Antarmuka komunikasi: opsi RS232 / 485
 Tingkat komunikasi: 9600 / 38400bps opsi
 Siapake alamat pompa: liwat 16 digit tombol panggil
 Ukuran: 114mm × 45mm × 254mm
 Daya: 24V DC / 1.5A
 Kondisi operasi: Suhu 15 nganti 40 ℃ (efek suhu jarum suntik)
 Kelembapan relatif: 80%
 Bobot: 2KG

Aksesoris opsional
Jarum suntik
Tubing
Adaptor daya

Kapabilitas sing Bisa Diprogram: Ramp, kecepatan cutoff, ganti rugi backlash, kecepatan jarum suntik, puteran, mungkasi lan keterlambatan, deteksi kesalahan, pilihan rotasi katup, kapabilitas faktor "h" sing ditambah kalebu CW rotasi katup lan CCW
Parameter teknis

Pompa jarum suntik

Pasokan listrik

Suhu kerja

Max saiki

Kelembapan relatif

Ukuran (mm)

Bobot

MSP60-3A

24VDC

10-40 ℃

1.5A

80%

114 × 45 × 254

2kg

MSP60-3A


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk