Pompa Peristaltik Tingkat Aliran

  • BT100l-1A

    BT100l-1A

    Tingkat aliran maks: 380ml / menit katrangan produk Torsi output drive gedhe, lan bisa nyebabake macem-macem kepala pompa multi-saluran kayata seri YZ lan seri DG, sing bisa nyedhiyakake kisaran aliran 0,02-380ml. Informasi tampilan kristal cair layar gedhe 128 × 64 dot bisa nampilake tingkat aliran pompa lan kacepetan kanthi fungsi kalibrasi aliran. duwe fungsi start / stop, maju / mbalikke, kacepetan lengkap lan fungsi kontrol operasi liyane. Operasi rampung kanthi tombol membran ...