Sugeng rawuh ing BEA

Hubungi Kita

Huiyuweiye (Beijing) Fluid Equipment Co., Ltd.

Alamat

Lantai1006,10 lantai, bangunan3, Zhong He Road NO. 1, Distrik Feng Tai, Beijing, China

Telpon

0086-18601191057

0086-18511900890

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Whatsapp

008618601191057

008618511900890

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita