Kepala Pompa Sederhana JY15

  • Simple Pump Head JY15

    Kepala Pompa Sederhana JY15

    Tingkat aliran maksimal: 248ml / menit ing 150rpm Fitur tutup aliran dhuwur sing murah, tutup pompa murah sing akurat kanggo mriksa status kerja kanthi gampang kompak lan kepenak, bisa dipasang ing piring utawa panel tunggal sing biasane digunakake kanggo aplikasi Pangukuran OEM Model Aliran tabung Maks. ml / min Kecepatan motor bahan rpm Bahan rol bahan perumahan Nomer rol JY15-1A 13 #, 14 #, 19 #, 16 #, 25 #, 17 # 248 ≤150 POM PPS 2/4