Sugeng rawuh ing BEA

Pulsasi Kurang

  • Low Pulsation DMD15

    DMD15 Pulsasi Kurang

    Tingkat aliran maks: 2070ml / min 1. Pulsa rendah, presion tinggi 2. Khusus kanggo dispensasi presisi tinggi lan tingkat aliran cilik sing ngisi omah 3.PPS, bisa tahan asam, alkali, lan pelarut orangutan Blokir fase kompensasi kaping pindho kanggo nyuda denyut nadi kanthi efektif lan presisi ditambah tabel Meja Teknis Model rol bahan nomer perumahan material motor kacepetan fit tubing tingkat aliran maks ml / min Kesalahan berulang Bobot (kg) DMD15-2A 304 Stainless st ...