Multi-Saluran DGseries

  • Multi-Channel DGseries

    Multi-Saluran DGseries

    Kepala pompa seri DG dirancang kanggo tarif aliran mikro, transfer cairan multi-saluran lan pasokan presisi tinggi. Gampang kanggo ngganti lan ndandani tabung. Pemicu lan rodha ratchet wis ditambahake supaya nduweni fungsi sing luwih apik. Pangguna bisa ndandani lan ngganti tubing kanthi gampang. Karakter ● Kasalahan bisa diatur kanthi rodha ratchet supaya cocog karo kekandelan tembok tabung sing beda. ● 6-rol pompa kepala nyedhiyakake tingkat aliran luwih akeh. ● 10-rol nyuda denyut nadi lan aliran rada sithik. ● Skillfu ...