Sugeng rawuh ing BEA

Pompa Peristaltik OEM

  • OEM300j-1A

    OEM300j-1A

    Pambuka Pompa peristaltik saka 57 motor stepper kanthi krenjang sing dipasang ukuran cilik, struktur sederhana saka produk drive pump peristaltik. Utamane ing peralatan, peralatan, ndhukung panggunaan macem-macem kepala pompa bisa digunakake kanggo nggayuh transmisi cairan 1140mL / menit ing ngisor iki. Dening pangguna langsung drive motor stepper kanggo ngontrol proses kerja, nggunakake lantai, instalasi panel sing kompatibel. Item Paramenters Item Paramenters Kecepetan motor (DGpump he ...
  • OEMSK60-02 WX10-1A

    OEMSK60-02 WX10-1A

    Pambuka Pompa peristaltik kanthi kepala pompa mikro-WX10-14 kanthi motor stepper 42 sing ukurane cilik, struktur sederhana saka produk pompa peristaltik. Utamane ing peralatan, peralatan sing ndhukung panggunaan 24mL / menit kanggo entuk transmisi cairan ing ngisor iki. Langsung didhukung dening motor stepper pangguna kanggo ngontrol proses kerja, panggunaan instalasi lantai utawa panel, lan bisa disesuaikan miturut kebutuhan panel pangguna kanggo produk. Parameter ★ Kacepetan motor : ≤ ...
  • OEMQS100-01

    OEMQS100-01

    Pambuka pompa peristaltik OEMQS100-01 / WX10-14 / 18 nyaranake kecepatan maksimal 100rpm; dilengkapi endhas pompa mikro, cocog kanggo ketebalan tembok selang 0,8 nganti 1,0mm, roda siji-siji saluran utawa roda wolu. Drive langsung nganggo motor stepper tipe 42 pangguna, panggunaan instalasi soft-embed sing dipasang, lan disesuaikan miturut syarat pangguna. Utamane ing peralatan, peralatan sing ndhukung panggunaan 38mL / menit kanggo entuk transmisi cairan ing ngisor iki. Parameter Motor s ...
  • OEMMA60-03

    OEMMA60-03

    Model Parameter Kecepetan motor (rpm) Kesalahan daya Motor kecepatan Kecepatan Umur suhu Cocog Kelembapan cocok OEMMA2.5-01 2.5 AC MOTOR AC 220V / 14W ≤10% 1800 jam 0-40 ℃ < 80% OEMMA3.8-01 3.8 OEMMA5-01 5 OEMMA7.5-01 7.5 OEMMA10-01 10 OEMMA12-01 12 OEMMA15-01 15 OEMMA20-01 20 OEMMA25-01 25 OEMMA30-01 30 OEMMA40-01 40 OEMMA50-01 50 OEMMA60-01 60 OEMMA80-01 80 OEMMA110-01 11 ...
  • OEMDSK100-01

    OEMDSK100-01

    Keterangan produk Terdiri dari kepala pompa JY15, motor 42 langkah lan papan sirkuit Drive. Volume cilik, Instalasi flush. digunakake kanggo peralatan laboratorium, instrumen Analisis. Parameter teknis: Daya: DC12V Rentang kacepetan: 0 -100rpm, Kecepatan sing bisa disetel: Saklar nyetel manual, Kontrol eksternal kanggo ngontrol macem-macem kacepetan. Kecepatan presisi ; 5 rpm / min Tubing sing Disedhiyakake: 25 #, 17 # Tingkat aliran referensi maksimal: 170ml / min Tipe kontrol eksternal: 0-5V, 4-20Ma, 0-10Khz Dimensi: 130 * 73 * ...
  • OEM100J

    OEM100J

    Pambuka driver pompa peristaltik OEM100J seri kanthi motor 57 stepper sing cocog karo macem-macem cara kontrol kanggo mbentuk struktur cilik lan gampang, gampang kontrol lini produk drive pump peristaltik. Utamane ing peralatan, peralatan sing ndhukung panggunaan 380mL / menit kanggo entuk transmisi cairan ing ngisor iki. Saklar DIP kanthi mode kontrol sinyal eksternal, sinyal eksternal 4-20mA, 0-5V, 0-10V, 0-10kHz, lan bisa nyedhiyakake panggunaan produk kontrol komunikasi RS485. Nggunakake ...
  • Oemqs100-01

    Oemqs100-01

    Pambuka pompa peristaltik OEMQS100-01 / WX10-14 / 18 nyaranake kecepatan maksimal 100rpm; dilengkapi endhas pompa mikro, cocog kanggo ketebalan tembok selang 0,8 nganti 1,0mm, roda siji-siji saluran utawa roda wolu. Drive langsung nganggo motor stepper tipe 42 pangguna, panggunaan instalasi soft-embed sing dipasang, lan disesuaikan miturut syarat pangguna. Utamane ing peralatan, peralatan sing ndhukung panggunaan 38mL / menit kanggo entuk transmisi cairan ing ngisor iki. Parameter Moto ...
  • OEMMA60-01

    OEMMA60-01

    Pambuka Nduwe motor drive AC, wiwitan kapasitor safety, pump pump karo spring; struktur sing gampang, adaptasi dhewe tabung; pasokan kacepetan tetep lan tingkat aliran stabil paremeter teknis ● Daya: 220V AC / 55mA , 50 / 60Hz utawa 110V AC / 110mA, 50 / 60Hz ● Kontrol kacepetan tetep: 15 jinis kacepetan kasedhiya kanggo kontrol internal, 2.5, 3.8, 5, 7.5, 10, 12, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 80, 110rpm ● Kesalahan kacepetan: ± 10% ● Arah operasi: CW ● Kapasitor wiwitan: kapasitor keamanan ● Daya: 14W ● ...
  • OEMDD120

    OEMDD120

    Deskripsi produk Terdiri saka kepala KZ25 Pump lan Motor Langsung Langsung. Instruksi sing sederhana. Digunakake kanggo peralatan industri sing cocog. Parameter Teknis: Daya: DC 12V. Kacepetan: kacepetan puteran tetep, bisa milih macem-macem kacepetan. Tingkat aliran referensi maksimal: 1200ml / min Tubing Kasedhiya: 15 #, 24 #, 35 #, 36 #. Ukuran: 275 * 122 * 128 (mm)