Isi Cairan Lan Mesin Sealing

  • Liquid Filling And Sealing Machine HGS-240(P15)

    Isi Cairan Lan Mesin Sealing HGS-240 (P15)

    Kinerja lan fitur Kapasitas dhuwur, kacepetan dhuwur, presisi tinggi, lan kontroler gerakan canggih. Kontrol regulasi konversi konversi frekuensi tanpa langkah. Kontrol motor servo. Antarmuka mesin manungsa. Daya tarik film Servo. Penggantian cetakan lan penyetelan dawane gampang lan gampang dioperasikake. Ngeculake otomatis, muter nglereni film lan lempitan. Nduwe fungsi alignment pola positif lan negatif karo piranti fotolistrik. Nalika dhasar botol wis rata, bisa ...
  • Liquid Filling And Sealing Machine HYLGX-2

    Isi Cairan Lan Mesin Sealing HYLGX-2

    Baris pengemasan e-cair Baris pengepakan iki kalebu meja panganan botol, mesin isi, mesin capping, mesin label. Khusus kanggo kemasan e-cair. Kabeh garis dirancang miturut standar GMP, kabeh bagean sing ngubungi bahan digawe saka waja tahan karat sing berkualitas tinggi. Lan ditrapake kanggo macem-macem jinis botol. Iki minangka peralatan sing becik kanggo industri kosmetik farmasi kimia panganan. 1.Jinis lineri, saben mesin bisa mlaku kanthi mandiri, bisa diatur kanggo ...
  • Liquid Filling And Sealing Machine HGS-118(P5)

    Isi Cairan Lan Mesin Sealing HGS-118 (P5)

    Kinerja lan fitur Iki nggunakake kontrol PLC lan angger-angger konversi konversi frekuensi tanpa langkah. Proses sing digunakake kayata santai, mbentuk plastik, ngisi, nyetak nomer batch, lekukan, doyo lan nglereni rampung kanthi otomatis dening program kasebut. Iki nggunakake piranti antarmuka manungsa-mesin, sing gampang dioperasikake. Isi ora netes, bubbling, lan kebanjiran. Bagean sing ngubungi obat kabeh nggunakake bahan stainless steel berkualitas tinggi, sing cocog karo GMP ...