Analisis lan Pameran Akademik Analisis Beijing sing 19 lan Pameran

news3

news4

Cairan Huiyu nekani BCEIA2019 lan bakal melu BCEIA2021 ing Beijing. . Dolan maring kios Huiyu, 6A011 #, kanggo sinau babagan sampel Pompa Peristaltik performa dhuwur kanggo perawatan banyu, laboratorium, riset ilmiah lan aplikasi.

Kajaba iku, teka lan bukak kios kanggo njupuk rincian liyane. Kita bakal menehi ringkesan babagan cara kerja sampel Huiyu lan nerangake kepiye cara ditrapake kanggo aplikasi umum nggunakake praktik paling apik sing wis dikembangake adhedhasar pengalaman Perusahaan.

Dadi, pelayaran menyang booth # 6A011 banjur salam kanggo huiyu!

Babagan BCEIA

Disponsori dening CAIA (Asosiasi Tiongkok kanggo Analisis Instrumental), Konferensi lan Pameran Analisis Instrumental (Beijing BCEIA) ing Beijing minangka konferensi lan pameran instrumen analitis internasional sing misuwur lan dihormati ing China. Sawise dianakake lan dikembangake luwih saka 30 taun, BCEIA dadi luwih misuwur ing saindenging jagad, kanthi pameran lan peserta teka saka 20 negara lan 30 negara, kanggo melu acara hebat kasebut saben dinan taun. Jumlah peserta kanthi bertahap nambah lan ing 2017 jumlah peserta sing wis ndaftar luwih saka 25.000, lan para ahli sing ndaftar ing Konferensi Akademik udakara 3.400.
Dadi platform kanggo nduduhake teknologi anyar, instrumen anyar lan peralatan anyar, Pameran BCEIA mesthi narik minat global saka para ahli, sarjana lan personel ilmu pengetahuan lan teknologi. Ing taun-taun pungkasan, rata-rata luwih saka 3.000 instrumen lan peralatan anyar wis dipamerake lan ditampilake ing saben Pameran ing jaman kepungkur. Pameran komunikasi karo para peserta kanthi nyata babagan konsep, produk lan teknologi lan solusi analisis instrumental canggih.
Konferensi akademik minangka bagean penting lan integral saka BCEIA, lan mesthi dikhususake kanggo promosi teknologi ilmiah canggih. Konferensi kasebut saiki ngemot ceramah pleno, 10 sesi paralel, forum lan rapat lan acara sing padha. Konferensi kasebut nyedhiyakake macem-macem topik kalebu diskusi babagan prinsip, metode lan teknologi anyar.

图片5
Konferensi akademik minangka rapat profesional sing paling dihormati ing lapangan kasebut. Para ahli saka akademi lan lembaga terkenal global wis menehi pidato babagan topik sing paling akeh dibahas ing bidang analitis.
Konferensi kasebut nduwe reputasi apik lan duwe peranan penting kanggo promosi pertukaran ilmiah lan teknologi internasional uga pengembangan ilmu teknologi ilmiah lan manufaktur instrumen ing China.
"Ilmu Analitis Nggawe Masa Depan", gabung karo konferensi akademik BCEIA mbesuk lan entuk inspirasi!


Wektu kiriman: Feb-04-2021