Aplikasi Pompa Peristaltik ing Pangobatan Banyu Limbah

Ing taun-taun pungkasan, kanthi terus maju industriisasi lan urbanisasi, ekonomi sosial berkembang kanthi cepet, nanging masalah polusi sabanjure dadi masalah penting sing kudu diatasi kanthi cepet. Perawatan limbah mboko sithik dadi penting banget kanggo pangembangan ekonomi lan perlindungan sumber daya banyu. komponen Mula, ngembangake teknologi perawatan limbah kanthi kuat lan level industrialisasi minangka cara penting kanggo nyegah polusi banyu lan nyuda kekurangan banyu. Perawatan limbah minangka proses ngresiki limbah kanggo nyukupi sarat kualitas banyu kanggo dibuwang menyang awak banyu utawa nggunakake maneh. Teknologi pangolahan limbah modern dipérang dadi pangobatan primer, sekunder lan tersier miturut tingkat perawatan. Perawatan utama utamane mbusak zat padhet sing ditundha ing limbah. Cara fisik biasane digunakake. Perawatan sekunder utamane mbusak zat organik koloid lan larut ing limbah. Umume, limbah sing tekan perawatan sekunder bisa memenuhi standar debit, lan metode lumpur aktif lan metode perawatan biofilm umume digunakake. Perawatan tersier kanggo luwih mbusak polutan khusus tartamtu, kayata fosfor, nitrogen, lan polutan organik sing angel dibentuk biode, polutan anorganik, lan patogen.
Pilihan sing akurat lan andal

news2

Pompa peristaltik akeh digunakake ing proses perawatan limbah amarga ciri khas dhewe. Dosis lan pangiriman kimia sing aman, akurat lan efisien minangka target saben operasi perawatan limbah, sing mbutuhake pompa sing dirancang kanggo ngatasi aplikasi sing paling nuntut.
Pompa peristaltik duwe kemampuan mandhiri kanthi kuat lan bisa digunakake kanggo ngunggahake banyu ing limbah sing bakal diobati. Pompa peristaltik duwe gaya geser sing sithik lan ora bakal ngrusak efektifitas flocculant nalika ngeterake flocculants sensitif geser. Nalika pompa peristaltik mindhah cairan, cairan mung mili ing selang. Nalika mindhah limbah sing ngemot lendhut lan pasir, cairan pompa ora bakal ngubungi pompa, mung tabung pompa sing bakal dihubungi, mula ora bakal ana fenomena macet, tegese pompa bisa digunakake kanthi suwe, lan pompa sing padha digunakake kanggo transmisi cairan sing beda kanthi cukup ngganti tabung pompa.
Pompa peristaltik nduweni akurasi transmisi cairan sing dhuwur, sing bisa njamin akurasi volume cairan saka reagen sing ditambah, saengga kualitas banyu diobati kanthi efektif tanpa nambah komponen kimia sing mbebayani. Kajaba iku, pompa peristaltik uga digunakake kanggo ngirim sampel sing diuji lan reagen analitis ing macem-macem instrumen deteksi lan analisis kualitas banyu.

news1
Amarga perawatan banyu limbah kotamadya lan industri dadi luwih khusus lan rumit, dosis sing tepat, pangiriman kimia lan transfer produk dadi penting.
Aplikasi pelanggan
Perusahaan perawatan banyu nggunakake pompa peristaltik cairan Beijing Huiyu YT600J + YZ35 ing proses pangobatan limbah biofilm kanggo transfer limbah sing ngemot lendhut lan pasir menyang tangki reaksi biofilm kanggo mbantu verifikasi efektifitas proses perawatan limbah biofilm. kelayakan. Supaya bisa ngrampungake tes kanthi sukses, pelanggan ngirimake syarat ing ngisor iki kanggo pompa peristaltik:
1. Pompa peristaltik bisa digunakake kanggo ngompa limbah kanthi isi lendhut 150mg / L tanpa kena pengaruh umur pompa.
2. Jembar aliran banyu limbah: minimal 80L / jam, maksimal 500L / jam, aliran bisa diatur miturut syarat proses sing nyata.
3. Pompa peristaltik bisa dioperasikake ing njobo, 24 jam saben dina, operasi terus-terusan suwene 6 wulan.


Wektu kiriman: Feb-04-2021