Huiyu Fluid sing Ditampa Analytica 2018 Ing Munich Jerman

news6

news7

Flu Huiyu melu ing Analytica 2018 ing Munich Jerman. Booth Huiyu, B1.528-6 #, Pompa kualitas larang kanggo biaya atusan pengunjung profesional.

Babagan Analytica

Analitik pameran dagang utama ing jagad wis dadi jaminan sampeyan babagan sukses nampilake teknologi laboratorium inovatif lan bioteknologi sing berorientasi ing mangsa ngarep sajrone 50 taun. Iki minangka pertemuan industri sing paling penting lan nggabungake kabeh topik sing ana gandhengane karo laboratorium ing riset lan industri.
Pengumpulan industri paling gedhe ing donya - Pameran perdagangan internasional
analytica minangka pasar utama produk lan layanan ing saindenging jagad iki kanggo proses laboratorium modern. Yaiku para pemain utama industri lan pengambil keputusan.
Kabeh pameran analitik 2020
Sektor pameran terstruktur — Spektrum lengkap
Mung analisa menehi ringkesan lengkap babagan kabeh topik sing ana gandhengane karo laboratorium ing riset lan industri.
● Analisis lan kontrol kualitas
● Bioteknologi, Ilmu Urip lan diagnostik
● Teknologi laboratorium
Keahlian sing akeh konsentrasi - Konferensi analitik
Konferensi analitis telung dina minangka jantung ilmiah analitik. Para ahli terkenal nglaporake status inovasi internasional saiki. Bathi saka dialog inspirasi karo ilmuwan terkenal saka saindenging jagad.
Transfer langsung ilmu ing prakteke - program analitik saka acara sing gegandhengan
● program berorientasi praktik analitik saka acara sing ana gandhengane karo transfer ilmu, tips praktik paling apik lan pertukaran ide lan informasi langsung.
● Laboratorium Langsung nyedhiyakake teknik lan sistem aplikasi inovatif ing lingkungan laboratorium sing nyata.
● Manfaat forum kanggo topik tartamtu kanggo diskusi karo ahli internasional lan kolega.
● Rawuh acara khusus babagan topik-topik populer kayata "Keamanan Pekerjaan / Kesehatan lan Keamanan ing Papan".
● Program acara sing gegandhengan dibahas kanthi dina-dina tema khusus kayata "dina kerja analitik" lan "Dina Keuangan" lan sawetara acara sing migunani liyane.

news8


Wektu kiriman: Feb-04-2021